Saturday , July 13 2024

Aviz ISU Brasov

In ce situatii este necesar un aviz ISU Brasov?

Un aviz ISU Brasov poate fi necesar in foarte multe situatii. Acest articol vine cu informatii deosebit de importante in legatura cu avizul ISU. Veti afla care sunt situatiile in care avizul este necesar. Puteti de asemenea sa aflati si cine va poate ajuta sa obtineti avizul.

Ce este un aviz ISU Brasov?

Inainte de a discuta despre situatiile in care este necesar avizul ISU trebuie sa aflam ce este acesta. Multe persoane confunda avizul cu autorizatia ISU, care este cu totul altceva.

Avizul ISU face referire la masurile pe care le propune beneficiarul in vederea indeplinirii obligatiilor legale cu privire la securitatea la incendiu. In schimb, o autorizatie ISU este un document care consta in implementarea masurilor care sunt propuse in etapa avizarii.

Pentru obtinerea avizului de securitate la incendiu, un beneficiar trebuie sa intocmeasca documentatia tehnica. Prin intermediul acesteia propune anumite solutii tehnice.

Un alt amanunt important legat de autorizatia ISU este ca aceasta se obtine dupa ce sunt puse in practica masurile care au fost propuse prin documentatia de avizare. De asemenea, se obtine avizarea si dupa verificarea in tener efectuata de catre inspectorii ISU.

Cand este necesar avizul?

Acum ca am aflat ce este un aviz ISU si ce diferenta exista intre aviz si autorizatie, mergem mai departe. Vom enumera cateva situatii in care este necesar avizul ISU.

Asadar, avizul ISU Brasov poate fi necesar pentru statiile publice de distributie a carburantilor pentru autovehicule. Este nevoie de aviz doar daca aceste statii au o capacitate de stocare de maxim 300 de metri cubi pentru lichide petroliere sau statii mixte.

Aviz ISU BrasovAvizul este necesar si cand vine vorba despre lucrarile de alimentare cu apa pentru a stinge incendiile in localitati. Este necesar si pentru lucrarile care privesc alimentarea cu apa pentru a stinge incendiile in platformele si parcurile industriale.

De un aviz ISU Brasov este nevoie si pentru sistemele de distributie a gazelor petroliere lichefiate la autoturisme in cazul in care capacitatea de stocare este de maxim 30 metri cubi echivalent apa. Avizul este necesar daca aceste sisteme de distributie nu se afla in statiile mixte unde este nevoie de avizare ISU.

Pentru constructiile noi sau instalatiile statiilor de depozitare si distributie a gazelor naturale care sunt folosite ca si combustibil pentru vehicule este necesar avizul ISU.

Acest aviz este necesar si pentru cladirile in care se depoziteaza butelii transportabile pentru gaze lichefiate, comprimate sau dizolvate sub presiune. Exceptie de la regula insa face GPL-ul de capacitate medie sau mare.

Grupurile de rezervoare sau recipiente fixe de cel mult 30.000 de litri capacitate volu apa intalnite in laboratoarele sanitare, scolare au nevoie de avizul ISU.

Obtinerea avizului

Asadar, acest articol v-a informat si in legatura cu ce este un aviz ISU Brasov si cand este necesar acesta. Acum veti dori cel mai probabil sa aflati cum poate fi obtinut avizu si cine se poate ocupa de aceasta problema.

Exista anumite documente care sunt necesare in vederea obtinerii avizului. Acestea sunt indosariate si depuse la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Cei care doresc sa obtina avizul ISU se pot ocupa personal de depunerea dosarului si de primirea avizului.

Exista insa si firme de specialitate pe piata. Aceste firme intocmesc dosarele in locul clientilor. Ba chiar mai mult, depun dosarele pentru a obtine avizele ISU pentru clientii lor.

Citeste si...

Tocuri Fixe

Tocuri Fixe

Importanta alegerii unor tocuri fixe pentru usi In universul vast al amenajarilor interioare, detaliile conteaza …

Termopane Brasov Preturi

Termopane Brasov Preturi

Tot ce trebuie sa stiti despre termopane Brasov preturi Informatiile despre termopane Brasov preturi sunt …

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Sunt eficiente ferestrele cu geamuri termopan Brasov? Stiati ca ferestrele cu geamuri termopan Brasov sunt …