Wednesday , June 19 2024

Epilare Definitiva

Cele mai bune comparatii intre epilarea cu ceara si epilare definitiva

Procedura de epilare definitiva reprezinta cea mai buna solutie pentru a renunta la epilarea cu ceara in momentul in care intentionati sa eliminati firele de par de pe anumite zone ale corpului (de pe maini, picioare, zona inghinala, zona axilara, etc.).

Comparatii intre epilare definitiva si epilare cu ceara

Incepem comparatiile prin a face precizarea ca procedura de epilare cu ceara este dureroasa, iar majoritatea doamnelor si domnisoarelor varsa cateva lacrimi pana in momentul in care reusesc sa elimine toate firele de par de pe zona dorita.

Daca aleg in schimb sa renunte la firele de par nedorite prin metoda epilarii definitive, nu vor avea parte de senzatia de durere si de nici un disconfort. Procedura este una cat se poate de sigura, nu provoaca reactii adverse si cu siguranta merita sa fie prima optiune in acest sens.

Servicii de Epilare Definitiva Femei in Brasov. Persoanele care se epileaza, doresc sa aiba pielea fina. In ceea ce priveste epilarea definitiva cu laser, aceasta procedura lasa pielea fina si impecabila, ceea ce toata lumea doreste. Prin comparatie insa, epilarea cu ceara traumatizeaza pielea, care va fi iritata timp de cel putin 48 de ore.

Epilare DefinitivaEpilarea cu ceara nu poate fi efectuata oricand, pentru ca odata ce firele de par isi fac aparitia, trebuie ca acestea sa aiba lungimea potrivita pentru epilare. Firele mici nu pot fi indepartate.

In schimb, epilarea definitiva cu laser poate fi efectuata in orice perioada a anului, atat pe timpul sezonului cald cat si pe timpul sezonului rece. Daca se opteaza pentru aceasta procedura vara, trebuie evitat statul la soare aproximativ 5 zile dupa fiecare sedinta.

Care procedura este mai ieftina?

Foarte multe persoane se gandesc mai intai de toate la partea financiara atunci cand vine vorba despre epilare definitiva si epilare cu ceara.

Sedintele pentru epilarea definitiva sunt pe moment mai scumpe decat epilarea cu ceara, dar tinand cont ca epilarea cu ceara trebuie repetata saptamanal, timpul dar si costurile pentru cumpararea acesteia vor fi mult mai mari pe o perioada de timp indelungata. In plus, sa nu uitam de durerea provocata de aceasta procedura.

Prin urmare, persoanele care doresc sa beneficieze de cele mai bune rezultate ale epilarii, trebuie sa aleaga epilarea definitiva cu laser.

Citeste si...

Produse Italia

Alege si tu Produse Italia Produse Italia fac parte dintr-o gama larg raspandita la nivel …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Puteti avea in vedere o gradinita Bucuresti. Aceasta va fi excelenta pentru cel …

Televiziune Live

Televiziune Live

Televiziune live Puteti sa tineti cont de serviciile de Televiziune Live. Aceste servicii vor fi …