Saturday , November 26 2022

Brichete din Rumegus

Brichete din Rumegus

Cel mai utilizat combustibil ecologic pentru incalzire este reprezentat de Brichete din Rumegus. Acest tip de incalzire este folosit la nivel mondial. Are utilitate atat casnica, cat si industriala. La nivel casnic, oamenii folosesc brichetele din rumegus pentru a se incalzi pe timpul iernii. Acestea reprezinta de fapt un inlocuitor al lemnului de foc, al gazelor naturale, precum si al altor tipuri de combustibili utilizati in scopuri identice.

Aceste brichete de lemn se folosesc iarna pentru sobe, centrale, cazane pe lemn, cuptoare si semineuri. Acest tip de combustibil este obtinut prin presarea unei anumite cantitati de rumegus la o temperatura foarte ridicata. Nu se utilizeaza absolut deloc adaosuri sau substante chimice.

Brichete din Rumegus

Brichete din RumegusUtilitatea si eficienta brichetelor de lemn rezulta si din capacitatea calorica a acestora. Brichete Rumegus elimina de trei ori mai multa caldura decat lemnele de foc. Cantitatea de fum sau de dioxid de carbon eliminata este mult mai mica decat cantitea de fum eliminata, de exemplu, de lemnele de foc. Are loc o ardere puternica, dar in acelasi timp si curata. Un alt atu al acestui tip de combustibil se refera la depozitare. Nu necesita spatiu mare de depozitare. Poate fi si un spatiu restrans. De regula, brichetele de lemn sunt ambalate in saci. Cativa saci de brichete de lemn ocupa un spatiu mult mai redus decat cativa metri cubi de lemne.

Brichetele de lemn sunt confectionate din rumegus. Acest rumegus este din lemn de fag sau scoarta de copac suta la suta. Reprezinta un produs ecologic suta la suta. Au forma unui combustibil solid. Brichetele din rumegus mai pot fi confectionate si din anumite deseuri lemnoase care se regasesc la fabricile de cherestea.

Brichete din Rumegus

Arderea eficienta se realizeaza datorita modului in care sunt fabricate aceste Brichete din Rumegus. Adica rumegusul este presat. Prin presare, coeficientul de umiditate devine foarte scazut. Astfel, toate aceste caracteristici de confectionare denota o ardere mult mai eficienta fata de restul combustibililor existenti pe piata. Singurul combustibil suta la suta natural este reprezentat de brichetele de lemn. Cea mai eficienta metoda de incalzire este reprezentata de folosirea acestor Brichete Rumegus.

Citeste si...

Dusumea din Lemn Vechi

Dusumea din Lemn Vechi

Merita sa aleg dusumea din lemn vechi in loc de parchet? Multi proprietari de locuinte …

Termopane Covasna

Termopane Covasna

De ce este recomandat sa alegeti usi si ferestre termopane Covasna? Daca a sosit momentul …

Sisteme De Alarma Brasov

Sisteme De Alarma Brasov

Merita sa optam pentru sisteme de alarma Brasov? Stiati ca majoritatea antreprenorilor au optat deja …

Leave a Reply