Saturday , July 13 2024

Case lemn

Case lemn

Casele construite din lemn au fost si inca mai sunt apreciate pentru frumusetea lor. Acestea sunt considerate a fi adevarate bijuterii si multe persoane le apreciaza destul de mult. Pe langa aspectul estetic, acest tip de case au si numeroase avantaje. Va voi prezenta principalele beneficii pentru construirea sau achizitionarea unei case lemn.

Ce avantaje au aceste case lemn?

case lemnIn primul rand, o casa de lemn va fi construita intr-o perioada scurta de timp. O astfel de casa este ideala pentru voi. Veti constata ca doar cu o echipa de 20-25 de persoane, o astfel de casa va putea fi construita foarte usor. In numai cateva zile, dupa ce s-a uscat fundatia, aceasta casa unica ar trebui deja sa fie in picioare. O casa de 50-60 de mp poate fi ridicata in doar cateva zile.

Un alt avantaj al utilizarii lemnului este izolarea. Lemul are o performanta energetica si termica destul de buna fiind foarte apreciat. Veti constata ca veti putea salva foarte mult spatiu daca veti opta pentru o casa din lemn.

Fiind de doua ori mai subtiri decat peretii realizati din caramida, casa va fi mult mai spatioasa si veti reusi sa utilizati mult mai bine spatiul din interiorul ei.

Alte avantaje importante ale unei case din lemn

Aceste case lemn sunt rezistente la cutremure. Structura lor preia miscarile seismice indiferent de directia de propagare, de aceea aceste case sunt rezistente. Ele vor face fata cu brio unui cutremur de  pe scara Richter. Un alt avantaj al acestor case este ca structura lor este tratata ignifug. Nu va exista riscul unui incendiu, iar daca un incendiu va avea loc, se vor inlocui partile afectate.

O casa din lemn va oferi o stare de bine datorita mediului ecologic de viata. Organismul vostru va va multumi pentru o astfel de casa.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Cine cauta case modulare container? Pentru diverse persoane, cand vine vorba despre locuinte, nu exista …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Poarta Brasov confectionata din tevi de profil Cel mai popular tip de poarta este o …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti avea in vedere aceste Termopane Brasov. Veti constata ca veti lua o …

Leave a Reply