Wednesday , June 19 2024

Cazare Hotel Brasov

Cea mai buna Cazare Hotel Brasov

Hotel Brasov va ofera servicii complete de cazare, impreuna cu multiple facilitati. Calitatea excelenta a serviciilor, precum si ospitalitatea personalului au facut acest hotel sa devina preferatul turistilor. Acest hotel face parte dintr-un lant international de aproximativ 850 de hoteluri nationale si internationale.

Daca sunteti in trecere prin Brasov, fie cu scop de afaceri sau de placere, atunci Hotel este alegerea ideala. Acesta este amplasat la intrarea in orasul Brasov, oferind o priveliste minunata catre o parte a muntilor Bucegi. Cele 113 camere si apartamente din dotarea hotelului ofera diverse optiuni de cazare din care puteti alege.

Un loc de cazare la hotel in Brasov pentru orice ocazie!

Cazare Hotel BrasovIndiferent de camera pentru care veti opta, puteti fi siguri ca veti avea parte de cele mai bune conditii de cazare hotel Brasov. Toate camerele si apartamentele sunt dotate conform standardelor internationale, pentru a putea satisface toate gusturile. Puteti alege intre cele 113 camere, single double, apartamente si apartament prezidential executive.

Daca sunteti in zona in interes de afaceri, Hotel ofera servicii si in acest sens. Pe langa camerele de cazare, beneficiati si de 3 sali de conferinte, special amenajate pentru organizarea de evenimente corporate. Capacitatea fiecarei sali este de 50 de persoane, pentru a acomoda confortabil astfel de evenimente.

Serviciile de secretariat oferite de Hotel sunt perfecte pentru organizarea de evenimente corporate. In plus, pe langa acestea, beneficiati si de conexiune la internet.

Alimentatie publica in cadrul hotelului

La capitolul restaurante, Hotel va ofera trei astfel de locatii din care sa alegeti. Restaurantul Sakura este cu specific japonez, oferind o experienta culinara inedita, specifica culturii asiatice. Bucatarii restaurantului vor prepara mancarea in vazul clientilor, pentru ca dumneavoastra sa puteti monitoriza procesul. Orice masa la Restaurant Sakura se va transforma intr-un spectacol. Capacitatea de 20 de locuri a restaurantului garanteaza un cadru intim si o ambianta placuta.

Al doilea restaurant se numeste The Grill, fiind locatia perfecta pentru a degusta preparate traditionale. De asemenea, acesta este singurul restaurant cu Live Cooking din Brasov. Ultimul restaurant pus la dispozitie de catre Hotel este Restaurant Coral. Va ofera posibilitatea organizarii de evenimente, datorita capacitatii sale de 250 de persoane.

Indiferent de nevoile dumneavoastra, daca optati pentru cazare hotel Brasov, veti avea parte de cele mai bune servicii.

Citeste si...

Piatra Craiului Trips

Piatra Craiului Trips

Piatra Craiului Trips: a short presentation Piatra Craiului Trips – With the appearance of a …

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

Avantajele unui sejur intr-un complex turistic Rasnov Daca te gandesti sa pleci intr-o vacanta pe …

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov de lux Intr-o statiune turistica exista Cazare Rasnov de lux. Sunt hoteluri care …

Leave a Reply