Wednesday , June 19 2024

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Inainte de a vinde imobilul sau de a-l inchiria, trebuie sa stiti ca este necesar sa aveti un certificat energetic Brasov. Incepand cu data de 1 ianuarie 2014 acest document a devenit obligatoriu prin legea nr. 159/2013. Avand acest document puteti creste pretul de inchiriere/vanzare daca aveti o clasa energetica mai mare.

Cum se poate obtine un certificat energetic Brasov?

Certificat energetic BrasovProcedura este relativ simpla. Nu implica un proces de lunga durata si nici o suma exagerata de bani. Aveti nevoie sa contactati o persoana specializata, denumita auditor energetic autorizat, avand grad diferit. Aceasta persoana auditor vine la domiciliul stabilit si colecteaza datele necesare pentru intocmirea unui certificat energetic Brasov. In urma unei analize, veti primi rezultatele in 24-48 de ore. Costul va fi diferit in functie de anumiti factori. Se va tine cont de tipul imobilului, suprafata acestuia, amplasarea si complexitatea pe care o prezinta.

Structura unui certificat energetic Brasov

Certificatul este structurat in 3 parti. In prima se regaseste grila de clasificare, ce contine analiza termica si energetica a locuintei. Prin aceasta de incadreaza locuinta in clasa energetica potrivita. Urmatoarea sectiune cuprinde date de localizare si descrierea cladirii evaluate. In ultima parte sunt recomandari care va ajuta sa reduceti costurile. Tinand cont de aceste indrumari veti cheltui mai putin cu energia si puteti creste performanta energetica.

Citeste si...

avocat brasov

Avocat Brasov

Avocat Brasov Cabinetul de avocat Brasov acorda servicii de consultanta, consiliere si asistenta juridica in procese …

Magician Nunta

Cum gasiti un Magician Petreceri Copii?

Cum gasiti un Magician Petreceri Copii? In primul rand, un magician trebuie sa respecte anumite …

topograf brasov

Topograf Brasov

Topograf Brasov Ce face un topograf Brasov? Un topograf are rolul de a masura portiuni …

Leave a Reply