Saturday , November 26 2022

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Este important sa aveti in vedere cateva norme de Conducere Defensiva. Tinand cont de ele, veti evita producerea accidentelor. Multe dintre accidente au loc daotrita soferilor care nu respecta viteza regulamentara. De asemenea, ele au loc datorita depasirilor neregulamentare, conducerii imprudente si neacordarii de prioritate. Nu uitati ca inainte sa plecati la drum sa va examinati cu atentie masina. Acest lucru presupune sa va uitati atat la starea rotilor cat sii la ulei. De asemenea, este important sa verificati si starea luminilor. Daca plecati la drum lung, ar fi indicat sa testati putin masina, mergand cu ea.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaUn alt lucru important este punerea centurii. Acest sfat este cel mai important dintre toate. Este esential ca aceasta sa fie pusa indiferent de distanta parcursa. Ea va va feri de multe dintre accidente. Chiar si un accident la o viteza de doar 60 km/h poate crea probleme grave. Aveti in vedere acest lucru foarte important. Centura trebuie pusa de toate persoanele din masina. Iar in aceasta privinta va insista orice instructor de Conducere Defensiva.

Atunci cand sunteti in trafic ar trebui sa fiti cat mai vizibili. Aprinde-ti luminile de intalnire, chiar si pe timp de zi. De asemkenea, semnalizati-va mereu intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila de catre ceilalti soferi. Ei vor anticipa mai rapid intentiile voastre. Nu ezitati sa semnalizati inclusiv pentru pietoni.

Conducere defensiva

Un alt lucru foarte important este sa va concentrati doar pe sofat. Nu ar trebui sa aveti alte ocupatii atunci cand sofati. Trebuie sa fiti cat mai atenti atunci cand faceti aceasta activitate. Atunci cand conduceti trebuie sa fiti cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata provocarilor altora din trafic. De Asemenea, nu ar trebui sa-i educati pe cei care va incomodeaza atunci cand conduceti.

Asigurati-va in oglinzi la maximum 10 secunde. Un alt lucru important este reducerea vitezei. Nu intrati niciodata in intersectii cu mai mult de 40 km/h. Obisnuiti-va sa nu treceti pe galben. Mare parte din accidentele urbane au loc in intersectii, deci aveti mereu acest lucru in vedere. Ar fi bine sa anticipati evenimentele din jurul vostru. Puteti face acest lucru privind actiunile masinilor din fata.

Citeste si...

Instructor Auto Brasov

Instructor Auto Brasov

Unde gasesc recomandari pentru alegerea unui instructor auto Brasov? Daca vrei sa obtii rapid permisul …

Angajari Videochat Brasov

Angajari Brasov

De ce sunt tentati oamenii sa caute anunturi de angajari in Brasov? Cu totii am …

Pompe Funebre Non-Stop

Pompe Funebre Non-Stop

Pompe Funebre Non-Stop Alegand cele mai bune Pompe Funebre Non-Stop, veti lua o decizie foarte …

Leave a Reply