Saturday , July 13 2024

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty și Zeitgard

Tenul este foarte important pentru noi , atât femei cât și bărbați iar pentru a-l păstra curat , luminos și tânăr , suntem nevoiți să apelam la o mulțime de trucuri. De la cele mai simple măști compuse acasă până la ultimele tendințe în materie de tratamente faciale bazate pe tehnologie.

În mod special , femeile sunt cele care pun mult mai mult accent pe partea de îngrijire și antiîmbătrânire a tenului.Pentru că mă aflu printre persoanele care visează la un ten perfect , am încercat prin mai multe modalități să îmi curăț în profunzime tenul.Niciodată acasă nu am reușit să obțin un ten la fel de curat precum reușeau sa îl facă cei de la salon.

LR Health & BeautyLR Health & Beauty și frumueșea. Știm prea bine că frumusețea costă destul de mult, tocmai din această cauză m-am decis că trebuie să fac altceva , să renunț la vizitele la salonul de înfrumusețare și să găsesc altă soluție. Astfel, am descoperit peria de curățare Zeitgard de la LR Health & Beauty, nu vă pripiți să trageți concluzii , da , sunt o mulțime de astfel de perii pe piață , dar aș vrea să va spun propria experiență cu Zeitgard și apoi să vă convingeți.

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty și sitmele anti-îmbătrânire. Mi-a fost dat să testez o astfel de perie și am rămas plăcut surprinsă de cât de bine poate curăța o perie atât de mică și fără prea mare efort.Mi-am cumpărat-o , și așa , mi-am făcut propriul salon acasă , cu o singură curățare pe zi , tenul meu arăta de 10 ori mai bine decât în urma ședințelor de la saloanele de înfrumusețare.Aparatul de curățare ZeitGard este atât de minunat , deoarece peria de curățare este compusă din filamente puternice pe bază de argint , inovația MicroSilver, cu 7000 de mișcări pe minut. Pentru că peria este oscilatoare , tenul nu va fi afectat și rănit.

Un aspect foarte important legat de Zeitgard de la LR Health & Beauty ,este certificatul pe care acesta îl primește, Dermatest este unul dintre cele mai renumite și importante institute de cercetare. Dermatest se ocupă cu testarea tuturor produselor cosmetice, de îngrijire sau aparatele de curățare a pielii, precum ZeitGard.

Pe mine m-a convins din prima clipa de când l-am testat, acum suntem de nedespărțit și îi sunt recunoscătoare pentru pielea luminoasă, curată si fină, pe care mi-o face.

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Cum sa aleg o firma de servicii transport marfa Bacau? Firmele care efectueaza servicii transport …

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Ce factori pot inluenta pret apartamente Brasov? Majoritatea cumparatorilor de locuinte se orienteaza spre cel …

Transport Marfa Bacau

Transport Marfa Bacau

TRANSPORTUL MĂRFII ÎN ROMANIA – Transport Marfa Bacau Transport Marfa Bacau este una dintre principalele …

Leave a Reply