Wednesday , June 19 2024

Sarpanta lemn de la Sinai

Sarpanta lemn de la Sinai

Acoperisul este una dintre cele mai importante parti ale unei cladiri. Acesta joaca atat un rol functional, protejand impotriva conditiilor de mediu, cat si estetic. Un acoperis bine realizat va contribui intr-o mare parte la aspectul unei cladiri. In general, acoperisul poate fi alcatuit din mai multe pante. In acest caz, el este alcatuit din sarpanta lemn, invelitoare si elemente auxiliare.

Sarpanta este piesa principala a acoperisului, sprijinind invelitoarea dar si celelalte elemente componente. La momentul actual exista diverse tipuri de sarpante, in functie de materialul lor de realizare. Vom vedea care sunt acestea si din ce sunt compuse.

Sarpanta lemn de la Sinai

sarpanta lemnSarpanta lemn. Acestea sunt realizate in general din capriori, popi, pane de coama (grinzi superioare) si pane inferioare (cosoroabe). Ele se folosesc la constructiile locuintelor sau a cladirilor care nu au deschideri foarte largi ale acoperisului. Acest tip de sarpante se pot deosebi in functie de structura lor. Putem avea sarpante simple, pe scaune, cu zabrele sau cu frangere in panta.

La Sinai puteti gasi o varietate de sarpanta lemn in functie de necesitatile dumneavoastra. Acestea ofera o siguranta totala in exploatare, viteza la proiectare, executie dar si montaj. Utilizarea structurilor prefabricate pentru sarpante ofera numeroase avantaje. Din acest motiv, multe persoane prefera aceasta solutie in defavoarea altora. De asemenea, utilizarea unei astfel de metode va permite gasirea a numeroase solutii pentru problemele constructive.

Utilizarea unei sarpante simple

Sarpantele simple. Acesta este cel mai vechi tip de sarpante, fiind folosite in constructia caselor taranesti. Sarpantele de acest tip ofera o deschidere a invelitorii de 6 m, capriorii fiind asezati la 80-100 cm distanta. Genul acesta de sarpante nu este recomandat in cazul in care doriti ca spatiul sa fie transformat intr-unul functional.

La Sinai veti avea parte de o consiliere profesionala in vederea alegerii celor mai bune materiale pentru casa dumneavoastra. Apelati cu incredere la serviciile acestora.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Cine cauta case modulare container? Pentru diverse persoane, cand vine vorba despre locuinte, nu exista …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Poarta Brasov confectionata din tevi de profil Cel mai popular tip de poarta este o …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti avea in vedere aceste Termopane Brasov. Veti constata ca veti lua o …

Leave a Reply