Friday , April 12 2024

Transport animale vii

Transport animale vii

O companie specializata in servicii de comert si transport animale vii. Inca de la infiintarea companiei in 2004, acestia s-au dedicat aducerii calitatii pe piata de domeniu.

Intr-un scurt timp, ei au reusit sa ajunga unul dintre cei mai importanti exportatori de animale vii de pe piata locala si internationala.

Transportul national si international in siguranta

transport animale viiTarile Uniunii Europene cu care firma are contracte in prezent insumeaza un numar generos. Dintre acestea enumeram: Italia, Germania, Italia, Slovenia, Slovacia, Grecia, Croata si Ungaria. Firma comercializeaza doua rase principale de vaci, Blue Belgique si Simenthal, cunoscute pentru carnea acestora. Dupa realizarea procesului de selectionare, firma se ocupa de respectarea normelor de sanatate si igiena.

Asadar, orice transport intern sau international se va desfasura intotdeauna in conditii de maxima siguranta. Fermele unde sunt crescute animalele pregatite pentru export sunt ingrijite conform directivelor impuse de catre Directia Sanitar Veterinara.

Transport si crestere de animale vii in cele mai bune conditii

Detine autospecializate pentru asigurarea transportului intern si international in conditii de siguranta maxima. Echipa detine doar soferi experimentati, mereu atenti la detalii. Acestia va stau la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare legata de transportul dumneavoastra. Ofera transport animale vii de cea mai buna calitate, atat la nivel intern cat si international. Prin apelarea la serviciile companiei, puteti fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune conditii.

Toate rasele pe care le creste compania sunt atent selectionate. Ingrijirea si tratarea acestora se face cu cea mai mare responsabilitate. Animalele avute in grija companiei vor beneficia intotdeauna de cele mai bune conditii. Urmareste doua scopuri principale. Odata atinse, acestea vor aduce companiei prestigiul de cel mai eficient furnizor de servicii transport animale. Asadar, intreaga echipa contribuie la mentinerea relatiilor cu partenerii si clientii, pentru a oferi doar servicii calitative.

Daca aveti nevoie de o firma pentru transportul animalelor vii, apelati cu incredere la serviciile firmei.

 

Citeste si...

Transport Marfa Bacau

Transport Marfa Bacau

TRANSPORTUL MĂRFII ÎN ROMANIA – Transport Marfa Bacau Transport Marfa Bacau este una dintre principalele …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

 asemenea, iDe ce este utila o decodare telefon Brasov? Ne amintim cu totii perioada in …

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

Vrei sa colaborezi cu o formatie cover pentru nunta? Alegeti o Formatie Cover Pentru Nunta. …

Leave a Reply