Friday , April 12 2024

Cosmetica Canina Brasov

Cosmetica canina Brasov

Asa cum se spune de foarte multi ani, cainele este cel mai bun prieten al omului. Indragim asa de mult aceste animale, incat ne dorim sa le avem mereu in preajma noastra.

Desi suntem incantati de ideea de a avea un catelus, trebuie sa ne gandim in detaliu la responsabilitatile implicate. Este necesara prezenta noastra aproape tot timpul in viata animalului. Are nevoie de vizite la veterinar, de plimbari si de tratamente la cosmetica canina Brasov.

Cainii sunt animale loiale si poseda o inteligenta rar intalnita la animale. Sunt parteneri de nadejde ai oamenilor si tind sa aiba grija de noi.

Inteventiile chirurgicale efectuate la Kerberos

Kerberos este un cabinet veterinar deschis in anul 2007. Ideea de a-l infiinta a pornit de la dorinta de a fi un centru modern ce ofera servicii la cele mai inalte standarde. Intreaga echipa de medici veterinari este pregatita corespunzator pentru a putea oferi  Servicii Medicale asistenta in orice situatie. Fiind persoane ce indragesc animalele putem spune ca pun si mai mult suflet si pasiune in ingrijirea si tratamentele acordate.

Serviciile oferite tin de interventii chirurgicale, deparazitari si vaccinari, examene paraclinice si de laborator, medicina interna, obstetrica, ortopedie si stomatologie. Alte categorii de servicii oferite: cosmetica canina, pasaport animale si marcare cu microcip, pensiune caninca si felina, urgente si internari. Se pot face la cerere si deplasari la domiciliu.

Tratamente de rasfat la Kerberos – cosmetica canina Brasov

cosmetica caninaPe partea de cosmetica canina Brasov, cabinetul local Kerberos pune la dispozitia clientilor cunostintele unui medic veterinar pregatit in Ungaria. Serviciile de infrumusetare constau in frizerie, toaletare completa de intretinere, toaletare auriculara, taiere unghii, vidare, trimare, descalcire, periere si pieptanare. Este de preferat sa nu se ajunga la incalcire, deoarece este un semn de neglijenta din partea stapanului. Sunt incluse si serviciile de spalare cu sampoane profesionale si uscare rapida.

Pentru a-i contacta in cazul necesitatii unui consult, a unei interventii, pentru sfaturi sau urgente, trebuie sa mergeti pe str Codrii Cosminului nr 80. Aici este localizat cabinetul veterinar Kerberos.

 

Citeste si...

Transport Marfa Bacau

Transport Marfa Bacau

TRANSPORTUL MĂRFII ÎN ROMANIA – Transport Marfa Bacau Transport Marfa Bacau este una dintre principalele …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

 asemenea, iDe ce este utila o decodare telefon Brasov? Ne amintim cu totii perioada in …

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

Vrei sa colaborezi cu o formatie cover pentru nunta? Alegeti o Formatie Cover Pentru Nunta. …

Leave a Reply