Wednesday , June 19 2024

Elevator foarfeca

Elevator foarfeca

Service-ul auto reprezinta cea mai buna solutie in rezolvarea problemelor legate de oricare dintre componentele masinii. Aici veti gasi doar personal calificat care lucreaza cu profesionalism, dedicatie si grija pentru detalii. Un atelier auto trebuie sa fie echipat pe langa mecanici buni si cu utilaje in conditie buna de functionare. Echipamentele necesare sunt multe ca numar. Amintim despre elevator foarfeca, aparate dejantat/echilibrat roti, de geometrie, de diagnoza, de sudura, echipament pentu tinichigerie, vopsitorie si multe altele.

Tipurile de elevatoare foarfeca comercializate

Elevatoarele auto pentru vehicule pot fi actionate electromecanic sau electrohidraulic. Aceste instalatii sunt utilizate in service-urile auto, de catre firme de transport dar si de catre persoane fizice. Cu ajutorul acestor echipamente este posibila ridicarea vehiculului pe verticala, pe distante destul de mici.

Tipurile de elevatoare intalnite in comert sunt urmatoarele: 2 coloane, 4 coloane, ingropate si elevator foarfeca simpla sau dubla. Componentele unui elevator pot fi: ax, roti de ghidare, sistem de siguranta si ansamblu de piulite. Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte!

Caracteristici tehnice ale unui elevator foarfeca

Denumirea de elevator foarfeca a fost data din cauza mecanismului de ridicare a platformelor. Sunt utilaje usor de instalat si operat. Automobilul poate fi ridicat in functie de modelul aparatului la inaltimi aproximative cuprinse intre 1.9m si 2.1m. elevator foarfecaAspectele legate de inaltime totala, lungimea si latimea platformei pot varia in functie de model si de firma producatoare. La fel difera si sarcina totala ce o pot suporta in procesul de ridicare. Poate varia, de exemplu, intre 3 tone si 5 tone.

Sunt necesare aprobari speciale pentru a putea utiliza un elevator auto indiferent de tipul sau modelul acestuia. Utilizatorul trebuie sa indeplineasca urmatoarele 3 conditii.

1. In cadrul firmei trebuie sa existe un operator RSVTI care sa presteze o activitate de supraveghere, identificare si inregistrare a instalatiilor.

2. Lucrarile de intretinere ale elevatorului vor fi efectuate de firme autorizate IT ISCIR.

3. Operarea elevatorului va fi efectuata numai de catre persoane autorizate RSVTI, instruite si examinate periodic.

 

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu bu nde Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Veti …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu bun de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

De ce sa alegi servicii de Tractari Auto Brasov? Alegeti un serviciu cat mai bun …

Leave a Reply