Friday , April 12 2024

Elevator 4 coloane

Elevator 4 coloane

Deschidere unui service auto poate fi o operatiune dificila. Sunt necesare o multitudine de aprobari, de o locatie buna si de echipament tehnic performant. Echipamentele necesare constau in utilaje pentru aer conditionat, elevator 4 coloane/2 coloane, foarfeca sau ingropat, aparate diagnoza, instrumente de tinichigerie. Pot fi achizitionate si aparatura pentru ITP, mecanism de sudura, vopsitorie si compresoare.

Date tehnice si modele de elevator

Elevator 4 coloaneElevator auto ATH 4.35A cu 4 coloane – este destinat utilizarii pentru automobile, se actioneaza electrohidraulic avand o sarcina maxima de 3.5t. Lungimea utila a platformei este de 4260mm, iar latimea de 490mm.

Elevator 4 coloane ATH 4.55A – este cababil sa ridice dube si microbuze; platforma utila are 5190mm lungime, iar latimea este de 490mm. Sarcina maxima este de 5.5t.

Elevator ERCO 4004B – are actiune electrohidraulica; au o sarcina de 4000kg, latimea platformei este de 525mm, iar lungimea utila de 4800mm.

Elevator SQ652L – actionarea se face cu sistem electrohidraulic, avad o sarcina de 6500kg; latimea platformei este de 650mm, iar lungimea de 5700mm.

Exista desigur multe modele de astfel de elevatoare. Se pot alege in functie de necesitatile fiecarui atelier auto. Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte!

Reguli de operare a unui elevator 4 coloane

Manualul trebuie pastrat cu grija si la indemana personalului. Este necesara consultarea acestuia in cazul aparitiei oricarui tip de problema. Daca nu se gaseste o solutie inscrisa aici, se apeleaza doar la service-ul si asistenta din partea firmelor autorizate de IT ISCIR.

Mecanicul care opereaza utilajul trebuie sa fie echipat corespunzator. Sa aiba ochelari de protectie, parul lung sa fie prins, incaltaminte sa fie adecvata iar echipamentul sa nu poata fi agatat cu usurinta. De asemenea, nu sunt permise bijuteriile ce pot influenta buna desfasurare a activitatii si care pot pune in pericol siguranta persoanei lucratoare.

Manevrantul este obligat sa fi urmat un program de instruire in urma caruia a fost aprobat de catre organele competente. Se efectueaza periodic examinari ale cunostintelor si competentelor.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu bu nde Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Veti …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Alegeti un serviciu bun de Reparatii Sistem Suspensii Brasov. Un astfel …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

De ce sa alegi servicii de Tractari Auto Brasov? Alegeti un serviciu cat mai bun …

Leave a Reply