Friday , April 12 2024

Descrierea serviciului de evenimente corporate Brasov

Evenimente corporate Brasov

Daca sunteti o companie mare sau mai mica, aveti nevoie de o sala de conferinte, sau mai multe, apelati la Hotel pentru serviciile de organizare de evenimente corporate Brasov. Indiferent daca planificare o conferinta sau un trining cu angajatii, o intalnire de afaceri, o negociere sau o lansare de produs, au salile potrivite.

Descrierea serviciului de evenimente corporate Brasov

Evenimente corporate BrasovHotelul rasov are o vedere deosebita spre Muntii Bucegi. Este situat pe strada Calea Bucuresti, la intrarea in orasul Brasov, in apropiere de centrele comerciale. Este primul si singurul hotel ce apartine unui lant international care exceleaza prin profesionalism si calitate.

Cand va ganditi la planificarea unui eveniment de amploare, de tipul conferintelor, va vine automat in minte cuvantul stres. Pe langa cel zilnic, de care nu scapati la munca, ar mai aparea unul nou. Cea mai potrivita miscare ar fi sa il pasati altcuiva macar pe unul, si de preferat cel legat de eveniment. O echipa de profesionisti vor avea grija ca totul sa decurga normal. Veti stabili o intalnire sau veti comunica telefonic pentru a discuta detaliile. Acestia vor tine cont de cerintele si nevoile dvs si vor planifica totul fara cusur.

Am prezentat anterior Hotelul deoarece acesta poate pune la dispozitia dvs. o echipa de profesionalisti in domeniu. Echipa lucreaza bine impreuna, se sfatuiesc si gasesc solutiile perfecte. Daca apar probleme sunt capabili sa le rezolve rapid si eficient.

Salile de evenimente ale hotelului

Salile in care au loc evenimente corporate Brasov din incinta Hotelului sunt proiectate elegant si cu bun gust. Au trei sali modulare, denumite Topaz, Aquamarine si Sapphire, care trasformate intr-un singur spatiu mare, pot gazdui pana la 170 de persoane.

In legatura cu dotarile, sunt disponibile toate echipamentele necesare, audio, video, sonorizare, videoproiector, calculatoare si internet wi-fi. Se pot oferi pachete personalizate, cu oferte si pentru cazare, avand tarife ce reflecta calitatea.

Citeste si...

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov de lux Intr-o statiune turistica exista Cazare Rasnov de lux. Sunt hoteluri care …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee buna sa va orientati catre un penthouse Bucuresti. Veti constata …

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Este important sa va orientati catre o Cazare Bucuresti excelenta. Un astfel de …

Leave a Reply