Wednesday , June 19 2024

Sfaturi pentru o pensiune Brasov

Cazarea la o pensiune in Brasov

Orasul Brasov a devenit o destinatie turistica tot mai cautata de catre turistii romani si de cei straini. Fiind in inima Romaniei, in Transilvania, este accesibil din aproape oricare regiune a tarii. Turistii straini care sosesc in tara cu avionul, aterizeaza la Bucuresti sau Sibiu, parcurgand apoi un drum de 2h pana in Brasov.

Structurile de primire turistica cu functiuni de cazare regasite in acest oras sunt cele reglementate in legislatie. Pentru a putea simti o atmosfera apropiata de cea autentica este preferabil sa alegeti o pensiune Brasov.

Sfaturi pentru o pensiune Brasov

Apartament 2 Camere Constanta - pensiune BrasovIn alegerea unui loc de cazare trebuie avute in vedere anumite detalii. In functie de preferintele si nevoile clientilor, acestea pot sa difere. Sunt persoane care vor sa fie fix in inima orasului, sa simta zumzetul, iar altele vor sa se bucure de liniste si aer curat.

In general, daca ai la dispozitie un timp scurt, este mai bine sa alegi o zona centrala pentru cazare. Astfel nu vei fi nevoit sa parcurgi distante mari pana la obiectivele turitice de vizitat. Orasul Brasov are un sistem de transport in comun destul de rapid.

Biletele cu doua calatorii, in valoare de 4 lei, sunt valabile pe toate liniile, exceptand ruta spre Poiana Brasov. Dupa validarea biletului, acesta este valabil timp de 50 de minute, chiar daca se schimba linia.

Pensiunile sunt raspandite in tot orasul. Asa ca indiferent de zona in care preferi sa te cazezi ai optiunea de a apela la serviciile acestora.

Pensiunea Casa Timar

Casa Timar, cu o clasificare de 3 stele se afla intr-o zona apropiata centrului. Au o capacitate de cazare de pana la 14 persoane. Tipurile de camere sunt: camera dubla twin economy/standard/superior/turist si suita cu doua dormitoare.

In privinta dotarilor, camerele sunt luminoase si confortabile, cu mobilier unic, grup sanitar propriu, TV si retea WI-FI gratuita. Casa Timar este o pensiune Brasov solicitata, avand si preturile avantajoase si o distanta mica de mers pe jos pana in centru.

Citeste si...

Piatra Craiului Trips

Piatra Craiului Trips

Piatra Craiului Trips: a short presentation Piatra Craiului Trips – With the appearance of a …

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

Avantajele unui sejur intr-un complex turistic Rasnov Daca te gandesti sa pleci intr-o vacanta pe …

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov de lux Intr-o statiune turistica exista Cazare Rasnov de lux. Sunt hoteluri care …

Leave a Reply