Friday , April 12 2024

Nastere Naturala – Sfaturi Utile pentru Mamici

Nastere Naturala

O nastere naturala, dupa cum ii spune si numele, se refera la nasterea fireasca, asa cum a fost decis de catre Mama Natura. Fiecare femeie stie, in mod biologic, ceea ce trebuie sa faca in mod firesc. In momentul nasterii, atat ea cat si copilul se ghideaza unul pe altul.

Deoarece nasterea este un pas important, este de inteles de ce multor femei le este frica. Totusi, datorita acestei frici, din ce in ce mai multe femei fug de o nastere naturala.

Cum scapa mamicile de frica?

Pentru a le linisti pe viitoarele mamici, ofera cursuri si consiliere pentru a le ajuta. Constienta de faptul ca orice femeie doreste sa aiba o nastere cat mai scurta si lipsita de durere. Pentru a reduce frica legata de acest proces, trebuie mai intai sa il intelegem. Chiar daca metoda cezarienei este din ce in ce mai utilizata, nu toti medicii o recomanda. Din fericire, inca sunt multe femei curajoase care isi doresc o nastere naturala.

Nastere naturala – sfaturi utile pentru mamici

nastere naturalaIn primul rand, trebuie sa stiti ca o nastere naturala incepe inainte ca primele contractii sa se faca simtite. Aceasta etapa este cunoscuta drept pre-travaliu si are loc cu cateva saptamani inaintea nasterii. Aceasta este perioada cand fatul se va pozitiona in mod corect pentru nastere, adica cu capul in jos. Pregatiti-va sa simtiti si contractiile Braxton-Hicks, deoarece acestea vor semnaliza apropierea momentului nasterii.

In momentul in care contractiile vor creste in frecventa, atunci este momentul in care vei sti ca travaliul a inceput. In acel moment trebuie sa te pregatesti sa mergi la spital pentru a-ti aduce pe lume viitorul copil. Durata acestei etape nu are un termen stabilit. Aceasta se incheie atunci cand colul se dilata suficient pentru a permite nasterea.

O nastere naturala este o incercare grea la care orice femeie este supusa. Din acest motiv, este aici pentru a va sustine. Daca aveti nevoie de indrumare si sfaturi legate de nastere, apelati cu incredere la serviciile acesteia.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este important sa alegeti un Stomatolog Bun Brasov. Acesta va va sta …

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov Un serviciu foarte bun de Chirurgie Dentara Brasov este indicat pentru voi. …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Cum Alegi Un Implant Potrivit Pentru Tine? Alegeti un Implant Dentar …

Leave a Reply