Wednesday , June 19 2024

Producator tabla Craiova

Producator tabla Craiova

Producator tabla CraiovaFirma Andaliza este un producator tabla Craiova de cea mai buna calitate. Acestia pun la dispozitia clientilor toate materiale de care au nevoie pentru a putea obtine un acoperis ce va rezista in timp. Doriti sa scapati de problemele cauzate de acoperisul vechi? Sunteti in cautarea unui acoperis nou?

Atunci sunteti in locul potrivit. In cele ce urmeaza va vom prezenta principalele puncte forte ale tiglei de la Andaliza.

Puncte forte din punct de vedere al resistentei tiglei

Durata de viata prelungita. Un acoperis de tigla metalica, atunci cand este montat conform sfaturilor specialistilor, va avea o durata de viata indelungata. Montata in conditii optime, tigla va avea aceeasi durata de viata ca a constructiei pe care e montata. Acest lucru inseamna un minim de 60 de ani. Tigla metalica poate rezista la un numar mare de conditii de mediu, de la  ploaie la vant, ninsori si grindina.

Etanseitate. Tigla metalica are un sistem de prindere a modulelor prin suprapunere si suruburi autofiletante. Acest lucru asigura o etanseitate perfecta si nu permite scurgerile de apa sub invelitoare. Daca sunteti in cautare de un producator tabla Craiova care sa va ofere tigla de o calitate superioara, apelati la Andaliza.

Rezistenta sporita la foc. Tiglele de la Andaliza prezinta un grad ridicat de rezistenta la temperaturi ridicate. In cazul propagarii sau raspandirii focului, tiglele vor ramane neafecate.

Puncte forte privind estetica si greutatea

Greutatea. In primul rand, greutatea redusa face din aceasta tigla metalica produsul ideal pentru acoperisul dumneavoastra. Pe un acoperis de dimensiuni mai mari se va aseza o greutate de numai 1.000 de kg, comparativ cu 10.000 kg in cazul altor tigle.

Estetica deosebita. Desigur, aspectul acoperisului dumneavoastra este si el important. Din acest motiv, pe langa celelalte avantaje, Andaliza ofera si tigla cu un aspect deosebit. Tigla metalica vine intr-o gama variata de culori, materiale dar si forma din care puteti alege. Va invitam sa ne vizualizati gama de produse si sa alegeti ce vi se potriveste.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Cine cauta case modulare container? Pentru diverse persoane, cand vine vorba despre locuinte, nu exista …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Poarta Brasov confectionata din tevi de profil Cel mai popular tip de poarta este o …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti avea in vedere aceste Termopane Brasov. Veti constata ca veti lua o …

Leave a Reply