Friday , April 12 2024

Robineti industriali

Robineti industriali

Recondi este o companie care asigura furnizarea si comercializarea de robineti industriali si dispozitive sau accesorii necesare pentru instalatii industriale care folosesc astfel de produse. Acesti robinetii sunt dispozitive care se folosesc in cadrul sistemelor de productie si furnizare de energie.

Rolul montarii acestor robineti industriali

robineti industrialiRobinetii industriali au rolul de a regla debitul de lichid, material uscat, gaz care in mod obisnuit trece printr-o conducta sau printr-un jgheab. Astfel de robineti pot fi montati doar de oameni specializati in domeniu pentru a preveni orice tip de disfunctionalitate tehnica. Compania Recondi, pe langa furnizarea acestor robineti industriali asigura si consultanta cu privire la functionalitatea acestora. De asemenea, este asigurat si montajul pentru produsele comercializate.

Acesti robineti nu pot fi montati fara a avea cunostintele necesare in domeniu. Este nevoie de o verificare a produsului inainte de a fi montat. Presiunea, diamterul, temperatura, materialul reprezinta date pe care trebuie sa le aveti in vedere inainte de a demara procesul de montaj. Acestea in mod obisnuit sunt inscriptionate pe fisa tehnica a produselor. In plus, inainte de inceperea montajului trebuie facuta o curatarea atenta a suprafetelor de etansare. Astfel se va asigura o buna functionalitate in timp.

Tipuri de robineti

Robinetii pot fi de mai multe tipuri. Alegerea unui robinet se face in functie de aplicabilitatea sa si de instalatia pentru care doriti sa il utilizati.
Compania Recondi distribuite principalele tipuri de robineti care se utilizeaza in instalatii. Este vorba despre robinetii fluture care au o actionare electrica si vehiculeaza apa potabila; robinetii cu ventil care se pot utiliza pentru apa calda, condes sau alte fluide compatibile cu materialele de lucru si robinetii sertar care se folosesc in instalatiile ce vehiculeaza fluide a caror presiune si temperatura este ridicata.
Pentru fiecare tip de instalatie se va utiliza un anume tip de robinet.

Rezistenta robinetilor este redata in principal de materialele din care sunt realizati acestia.Otelul, bronzul, alama sau alte aliaje sunt cele care pot asigura rezistenta in timp a intregii instalatii industriale.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Cine cauta case modulare container? Pentru diverse persoane, cand vine vorba despre locuinte, nu exista …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Poarta Brasov confectionata din tevi de profil Cel mai popular tip de poarta este o …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti avea in vedere aceste Termopane Brasov. Veti constata ca veti lua o …

Leave a Reply