Saturday , April 17 2021

Retinoscopie

Retinoscopie

O Retinoscopie ar putea fi procedura oftalmologica ideala pentru diagnosticarea potrivita pentru tine. Aceasta analiza se realizeaza cu un retinoscop. Si poate ajuta la depistarea unor boli legate de reflexia luminii prin retina sau in ochi. Printre acestea se numara miopia, astigmatismul, prezbitismul, etc.

RetinoscopieDaca ati fost vre-odata la un consult oftalmologic detaliat, sigur ati avut contactul cu un retinoscop. Acest aparat trimite o lumina prin retina, iar un Specialist Oftalmologic Brasov observa traiectoria acesteia. Daca lumina s-a reflectat intr-un mod corespunzator, atunci ochiul este sanatos, din acest punct de vedere. In schimb, orice anomalie in relfexia luminii poate semnifica o problema a ochilor.

Chiar daca ai senzatia ca ai o vedere impecabila. Trebuie sa sti ca multe persoane sufera de una sau mai multe afectiuni oftalmologice fara sa fie consitenti de acest lucru. Dar un consult periodic intr-un cabinet oftalmologic modern, poate aduce la lumina o afectiune inca din perioada incipienta. Cand tratamentele sunt mult mai eficiente. Iar corectarea poate fi evitata.

Citeste si...

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Cum sa alegi un Dentist Brasov? Avantaje si dezavantaje Alegeti un Dentist Brasov cat mai …

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov Este bine sa tineti cont de toate avantajele oferite de Kinetoterapie Brasov. Veti …

Retinoscopie Brasov

Retinoscopie Brasov

Retinoscopie Brasov Toata lumea are nevoie de Retinoscopie Brasov, atat adultii cat si copii. Este …

Leave a Reply