Friday , April 12 2024

Retinoscopie

Retinoscopie

O Retinoscopie ar putea fi procedura oftalmologica ideala pentru diagnosticarea potrivita pentru tine. Aceasta analiza se realizeaza cu un retinoscop. Si poate ajuta la depistarea unor boli legate de reflexia luminii prin retina sau in ochi. Printre acestea se numara miopia, astigmatismul, prezbitismul, etc.

RetinoscopieDaca ati fost vre-odata la un consult oftalmologic detaliat, sigur ati avut contactul cu un retinoscop. Acest aparat trimite o lumina prin retina, iar un Specialist Oftalmologic Brasov observa traiectoria acesteia. Daca lumina s-a reflectat intr-un mod corespunzator, atunci ochiul este sanatos, din acest punct de vedere. In schimb, orice anomalie in relfexia luminii poate semnifica o problema a ochilor.

Chiar daca ai senzatia ca ai o vedere impecabila. Trebuie sa sti ca multe persoane sufera de una sau mai multe afectiuni oftalmologice fara sa fie consitenti de acest lucru. Dar un consult periodic intr-un cabinet oftalmologic modern, poate aduce la lumina o afectiune inca din perioada incipienta. Cand tratamentele sunt mult mai eficiente. Iar corectarea poate fi evitata.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este important sa alegeti un Stomatolog Bun Brasov. Acesta va va sta …

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov Un serviciu foarte bun de Chirurgie Dentara Brasov este indicat pentru voi. …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Cum Alegi Un Implant Potrivit Pentru Tine? Alegeti un Implant Dentar …

Leave a Reply