Wednesday , June 19 2024

Tabere Ski Poiana Brasov

Tabere Ski Poiana Brasov

Am inceput sa organizeze tabere ski Poiana Brasov din dorinta de a promova acest tip de miscare. Miscarea la altitudine, intr-un mediu curat si sanatos are numeroase beneficii asupra organismului. De asemenea, taberele pot avea multe efecte formative asupra copiilor. Ski-ul face parte din sporturile de iarna, fiind dedicate impatimitilor peisajelor montane. Pentru a practica acest sport in siguranta, in zone adecvate, este nevoie de supraveghere atenta.

Programul si aptitudinile deprinse

Tabere Ski Poiana Brasov

In toti anii nostri de experienta am instruit sute de copii, contribuind la educarea si formarea lor prin sport. Instructorii nostri sunt specializati in consilierea copiilor si monitorizarea activitatii acestora. Taberele noastre au un program si o metodica speciala, adaptata varstei si nivelului de pregatire al fiecarui copil. Experienta noastra ne-a ajutat sa alegem cele mai bune metode pentru invatarea si predarea tehnicilor ski-ului alpin.

In cadrul unei tabere ski Poiana Brasov, predarea se face prin joasa. Pe langa practicarea acestui sport, copiii vor deprinde si alte aptitudini. Acestea sunt in special legate de socializare si integrare, vitale acestei varste formative. Punem suflet in toate activitatile pe care le depunem impreuna cu micutii dumneavoastra in tabara. Vom incerca, pe cat posibil, sa ii facem mai pritenosi, mai organizati si mai disciplinati.

Tabere ski Poiana Brasov – itinerariu

Aceasta tabara de ski include cazare pentru cinci nopti la Cabana Andi din Poiana Brasov. Copiii vor avea parte de mic dejun, pranz, gustare si cina. Pe langa ski, micutii vor avea ocazia de a participa la numeroase alte activitati si ateliere. Dintre acestea enumeram patinoarul, atelierele de gatit, snow-tubing si jocurile de cabana. Orice activitate desfasurata in tabara se realizeaza in conditii maxime de siguranta, sub supraveghere permanenta. Personalul va monitoriza copiii dumneavoastra, pentru a se sigura ca nu exista riscul accidentarii. Pentru orice informatie suplimentara, puteti apela oricand la echipa noastra. Va stam la dispozitie cu orice informatie ati avea nevoie.

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

Cum alegem piscina Rasnov care ni se potriveste? Daca doriti sa petreceti cateva zile departe …

Avertizori fox rx

Avertizori fox rx Este o idee foarte buna sa aveti in vedere acesti Avertizori Fox …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Alegand aceasta Rulota Brasov, veti lua o decizie foarte buna. Ea este importanta …

Leave a Reply