Wednesday , June 19 2024

Mobila lemn pentru un plus de stil

Mobila lemn pentru un plus de stil

Lemnul masiv se defineste ca lemnul ce nu a fost macinat sau prelucrat in vederea modificarii aspectului sau formei. Atat finisarea cat si vopsirea pieselor de mobila lemn sunt procese realizate ulterior. Lemnul masiv poate fi incadrat perfect in orice tip de mediu, indiferent de culoarea ambientului. Lumina naturala va pune intotdeauna accent pe finisaje si pe liniile curbe deschise.

Mobila lemn pentru un plus de stil

Orice piesa de mobila lemn confectionata de catre Sinai se adapteaza foarte usor la stilul oricarei case. Puteti opta pentru un stil rustic, unde lemnul ramane neprelucrat, sau la unul contemporan. Posibilitatile de realizare ale mobilierului sunt infinite. Asadar, indiferent de viziunea pe care o aveti, echipa de la Sinai o va transforma in realitate.

Intretinerea usoara a mobilei

mobila lemn

Durabilitatea este una dintre principalele caracteristici ale acestui tip de mobilier. Este foarte rezistent si nu necesita atentie in plus atunci cand vine vorba de intretinerea lui. Lemnul este un material care poate trece testul timpului si care nu se modifica in timp. Asezatul pe scaun, mutarea mobilei, tocatul mancarii pe blat, nici una din aceste actiuni nu va afecta in vreun fel structura mobilierului.

Acest tip de mobila nu necesita ingrijiri speciale. Este suficient doar sa stergeti mobilierul in mod periodic cu o carpa moale. Totusi, aveti grija sa nu expuneti mobila la apa sau la praf pentru perioade indelungate. Desigur, aceasta este o indicatie pentru orice tip de mobilier, nu doar pentru cel din lemn masiv.

Din punct de vedere estetic, lemnul intotdeauna va aduce un plus de stil si valoare. Fiind usor adaptabil, mobilierul din lemn masiv va creea o atmosfera calda si primitoare in orice casa. Oricand doriti o noua piesa de mobilier din lemn, puteti apela cu incredere la echipa Sinai. Acestia sunt bucurosi sa va asculte viziunea si sa o aduca la realitate. Puneti-i la incercare printr-un nou proiect.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Cine cauta case modulare container? Pentru diverse persoane, cand vine vorba despre locuinte, nu exista …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Poarta Brasov confectionata din tevi de profil Cel mai popular tip de poarta este o …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti avea in vedere aceste Termopane Brasov. Veti constata ca veti lua o …

Leave a Reply