Friday , April 12 2024

Usi culisante – avantaje principale

Usi culisante

Confectionate din aluminiu, PVC, sticla sau lemn, usile culisante reprezinta un atribut al oricarei case moderne. Firma noastra dispune de o selectie larga de usi culisante care separa discret incaperi sau zone de activitate.

Montajul usilor culisante

usi culisante

In general, usile culisante pot fi incastrate sau aparente, montajul realizandu-se cu usurinta, chiar si fara ajutorul specialistilor. Sistemul de glisare se monteaza la vedere, deasupra usii.

Sistemul de culisare si modelul usii se face in functie de spatiul disponibil dar si de stilul de amenajare al locuintei. Usile glisante pot inlocui orice tip de usa din locuinta ta, fie ca este vorba de usa de la dormitor sau cea de la baie. Daca locuiesti intr-un apartament mic si doresti o solutie pentru optimizarea spatiului, usile culisante sunt raspunsul.

Usi culisante – avantaje principale

In primul rand, aspectul deosebit este probabil primul avantaj oferit de aceste Usi Interioare Brasov. Acestea au aparut recent pe piata de profil, insa se deosebesc cu usurinta de usile traditionale. Ele au o manevrabilitate usoara si o durata de viata mult mai indelungata. Specialistii afirma ca, spre deosebire de usile obisnuite, care se lasa in timp datorita greutatii, usile glisante rezista mai mult.

Prin utilizarea de usi culisante puteti reduce si riscul accidentarii copiilor, deoarece nu vor mai putea sa isi prinda degetele intre tamplarie si usa. De asemenea, o usa culisanta nu se va tranti niciodata din cauza curentului. In garsoniere sau in locurile unde nu se dispune de mult spatiu, usile culisante pot inlocui anumiti pereti. Astfel, veti putea separa zonele de activitate si veti pastra, in acelasi timp, senzatia de spatiu.

Astfel de usi exista deja la dormitoare, la dressingurile sau dulapurile de haine si nu numai. Daca doriti o usa glisanta in dormitor, cea mai buna alegere ar fi una din lemn sau din sticla sablata. Acestea ofera mai multa protectie fonica, asigurand, in acelasi timp, intimitatea necesara.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Cine cauta case modulare container? Pentru diverse persoane, cand vine vorba despre locuinte, nu exista …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Poarta Brasov confectionata din tevi de profil Cel mai popular tip de poarta este o …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti avea in vedere aceste Termopane Brasov. Veti constata ca veti lua o …

Leave a Reply