Saturday , November 26 2022

Nasterea in apa Brasov: pasi importanti

Nasterea in apa la Brasov

Nasterea in apa este inca un subiect despre care nu se stiu atat de multe informatii. Datorita acestui lucru, este foarte usor sa plecam urechea la multe neadevaruri sau mituri. Pentru a va reduce frica legata de aceasta metoda de nastere, am creat o lista a principalilor pasi ce vor fi urmati. Ditta Depner ofera servicii pentru nasterea in apa Brasov, precum si cursuri de formare pentru cei care vor sa practice aceasta meserie.

Nasterea in apa Brasov: pasi importanti

Ditta Depner este o insotitoare la nastere pentru viitoarele mamici, oferind in acelasi timp si asistenta psiho-emotionala. Aceasta este specializata in tot ceea ce priveste nasterea in apa Brasov, nasterea acasa si pregatirea pentru aceste tipuri de nastere.

In prima etapa, medicul ginecolog sau asistenta va consulta mama. In acest stadiu, se va incerca o aproximare a manierei de facilitare a nasterii prin dilatare. Se vor asculta bataile inimii mamei si ale fatului, pentru a vedea care este ritmul lor.

nasterea in apa brasovA doua etapa este reprezentata de momentul venirii pe lume al fatului. In momentul in care i se vede crestetul, el va si ajutat sa iasa de catre medic sau asistenta. In continuare, pentru a se asigura ca respira cum trebuie, medicul va realiza o aspiratie profilactica a mucozitatilor.

In urmatoarea etapa, plamanii copilului se inunda cu oxigen si se umfla, pentru a indeplini functia respiratorie. In acest stadiu, respiratia cardiaca devine cardiopulmonara. Se va trece apoi la taiere cordonului ombilical. Daca tatal a fost prezent la nasterea in apa, atunci acesta va interveni pentru a taia cordonul ombilical. Acesta va si asistat de catre medic si va trebui sa respecte intocmai indicatiile oferite.

Ultima etapa este reprezentata de catre iesirea din bazin. Mama va fi ajutata sa se ridice, sprijinita din spate. Ridicarea se va face de sub axile, pentru a-i sustine greutatea si a o scuti de efort suplimentar. Dupa acest pas, ea va putea sa isi tina copilul in brate.

Informatii suplimentare

Pentru mai multe informatii legate de acest tip de nastere, apelati la serviciile oferite de Ditta Depner, Pregatirea acesteia o recomanda si puteti fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune sfaturi.

Citeste si...

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov Un serviciu foarte bun de Chirurgie Dentara Brasov este indicat pentru voi. …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Cum Alegi Un Implant Potrivit Pentru Tine? Alegeti un Implant Dentar …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Cum sa alegi un Dentist Brasov? Avantaje si dezavantaje Alegeti un Dentist Brasov cat mai …

Leave a Reply