Saturday , July 13 2024

Stomatolog Brasov – Sfaturi utile

Stomatolog Brasov

Sanatatea orala nu se rezuma doar la un zambet frumos. Problemele dentare netratate la timp pot avea urmari mult mai grave, nu doar pentru sanatatea bucala. Ignorate un timp indelungat, ele se pot agrava si pot duce la probleme pentru intregul organism. Doctor stomatolog Brasov, vine in ajutorul dumneavoastra cu sfaturi utile de ingrijire dentara.

Periajul dentar

stomatolog brasovDesigur, primul si cel mai utilizat mod de igiena dentara este periajul. Acesta trebuie facut de cel putin doua ori pe zi: dimineata si seara. Pentru o igiena completa a dintilor, exista si mijloace suplimentare de curatare. Acestea sunt: ata dentara, apa de gura si periutele interdentare. O igiena orala corespunzatoare este importanta si in cazul copiilor. Multi parinti nu stiu cand ar trebui sa se preocupe de acest pas. Raspunsul este simplu: de la aparitia primilor dinti.

Exista periute speciale pentru aceste varste fragede, special concepute pentru dintisorii copiilor. Parintii vor efectua perierea, cu miscari usoare, curatand suprafata dintilor si limba. La inceput nu este recomandata utilizarea pastei de dinti. In schimb, se utilizeaza o periuta uscata, pe care o veti clati cu apa dupa.

Stomatolog Brasov – Sfaturi utile

Daca se impune o igiena dentara potrivita de la o varsta frageda, se pot evita un numar de probleme precum gingivita sau cariile. Periuta de dinti ar trebui sa aiba un capat mic si trei randuri de peri moi. Pentru a evita raspandirea bacteriilor, periuta ar trebui schimbata la o perioada de sase saptamani.

Cavitatea noastra bucala este intr-o stransa legatura cu restul organismului nostru. Din acest motiv, lipsa unei igiene optime poate favoriza un numar mare de boli. Sinuzitele, endocarditele bacteriene si chiar infarctul pot fi agravate de sanatatea orala. Conform unor cercetari recente, infectiile guri pot sa provoace afectiuni la organele majore. Activitatea chimica si bacteriana din gura poate sa afecteze chiar si sistemul digestiv. Pentru a va mentine sanatatea orala, va recomandam o vizita la cabinetul de stomatolog Brasov.

Prin vizitele frecvente la dentist puteti identifica din timp problemele si sa le tratati din fazele lor incipiente.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este important sa alegeti un Stomatolog Bun Brasov. Acesta va va sta …

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov Un serviciu foarte bun de Chirurgie Dentara Brasov este indicat pentru voi. …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Cum Alegi Un Implant Potrivit Pentru Tine? Alegeti un Implant Dentar …

Leave a Reply