Wednesday , June 19 2024

Servicii de transport marfa international

Servicii de transport marfa international

O companie care ofera servicii de transport marfa international la preturi reduse si flexibile. Transportul international se realizeaza inspre toate zonele din Europa avand retur in Romania. Prin colaborarea cu noi pentru transport marfa international puteti avea garantia ca transportul dvs. va fi asigurat pe durata intregii calatorii. Camioanele din flota dispun de polita aditionala de asigurare marfa in valoare de 500.000 euro. Pe langa aceasta polita insa, puteti fi sigur ca marfa va ajunge in conditii optime din punct de vedere calitativ si cantitativ. Intreaga echipa lucreaza zilnic la proceduri care sa ofere clientilor cele mai eficiente solutii.

Consultanta in transport marfa international

Consultanta este unul dintre serviciile pe care le oferim pe langa cel de transport marfa international. Avand acest serviciu clientii pot beneficia de solutii personalizate si de o buna comunicare care sa faciliteze sosirea transportului in timpul estimat.

transport marfa internationalPortofoliul de clienti s-a marit, noi masini au fost achizitionate si diversitatea transporturilor genereaza situatii care contribuie la cresterea angajatilor.
Pe langa transportul international de marfa, compania detine masini care realizeaza si transport intern. Transportul intern vizeaza toate localitatile si zonele din Romania.

Depozitare si manipulare marfa

In plus, exista si serviciul de depozitare si manipulare marfuri. Acest serviciu se afla in corespondenta cu serviciile de logistica si transport. Marfa dvs. poate fi depozitata in cadrul depozitului nostru. Acesta are o suprafata de 600 mp. Oferim garantia pastrarii marfii pana la livrare in conditii sigure.
Optimizarea ofertei de pret pentru transport se face in functie de distanta, destinatie si frecventa. Compania isi doreste sa castige in primul rand colaborari de lunga durata. Firma are o experienta vasta.

Firma se recomanda atat prin experienta acumulata de-a lungul timpului dar si prin capacitatea de a gasi cele mai bune solutii pentru clientii pe care ii are.

Citeste si...

transport persoane Romania Italia

Transport persoane Romania Italia

Transport persoane Romania Italia Calatoria dvs. poate fi acum realizata mult mai usor. Daca doriti …

transport marfa Brasov

Transport marfa Brasov cat mai eficient

Transport marfa Brasov cat mai eficient Probabil ati trecut prin situatia cand a trebuit sa …

mutari Brasov

Cum se desfasoara procesul de mutari Brasov

Cum se desfasoara procesul de mutari Brasov Ar trebui ca transportul marfii sa nu va …

Leave a Reply